Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérem várjon...


Az országos lefedettséget biztosító, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkező Trans-Europe Kft. végfelhasználói között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények és multinacionális cégek is szerepelnek.

A cég a szoftverek értékesítése mellett, oktatást, technikai szaktanácsadást is biztosít szolgáltatásként termékeihez, partnerei részére. Cégünk látja el a disztribútorként képviselt szoftverházak hazai marketingtevékenységét is (sajtókapcsolatok, hirdetések, promóciók, rendezvények szervezése).

Az általunk forgalmazott termékekről a www.szoftver.hu a www.acrobat.hu és a www.cs4info.hu portálon, a dvd.szoftver.hu oldalon illetve a www.szoftver.hu/viszonteladok hivatkozáson feltüntetett viszonteladói hálózaton keresztül tájékozódhat.


Cégünk, az Adobe szoftverház magyarországi disztibútora, termékeinek importőre. Az Adobe szoftverei számos területen jelentenek piacvezető megoldásokat, termékeit a legkülönbözőbb méretű és profillal rendelkező intézmények és vállalatok használják.

Az Adobe szoftverei és szolgáltatásai integrálhatók a vállalati infrastruktúrába, megfelelnek az informatikai követelményeknek, költséghatékonyan méretezhetők, így emberi erőforrás és szervezeti szempontból is előnyösek.

Adobe szoftverek az oktatásban

Ha a tanulási folyamat izgalmas, a képzés is csak sikeres lehet. Az Adobe szoftvereivel a oktatási intézmények, a tanárok és a diákok egyaránt optimális hatékonysággal dolgozhatnak.

A Trans-Europe Kft. által forgalmazott szoftverek alkalmazását segítő oktató anyagok könnyítik meg a szoftverek elsajátítását: Adobe CS4 oktató DVD, Photoshop Gyorstalpaló DVD.

A professzionális minőségű video- és hangmegoldások elősegíthetik a projektetek kreatív megvalósítását és a hatékony üzleti kommunikációt.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról (Adobe Acrobat 9) vagy egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról (Adobe Creative Suite 4) a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.
Trans-Europe Kft

Társaságunk fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást, így a következő adatok közzé tételével szeretnénk a társadalmi bizalmat erősíteni: