Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérem várjon...

q

Digital Expo

Alkotás-továbbítás-nyomtatás/feldolgozás-közzététel/késztermék:

a képalkotás és a nyomtatott kommunikáció teljes vertikuma, melyek napjainkban a gyorsaság és a gazdaságosság iránti folyamatos kényszer hatására az egyik legdinamikusabban fejlődő ágazatává vált a világnak.

Ami közös bennük, és ami lehetővé teszi ezt az egymásra épülő folyamat komplex rendszerként való működését, az maga a digitalizáció, mely egyben e komplex rendszert bemutató DIGITALEXPO szakvásár hívószava is.

A kiállításon a Trans-Europe Kft. képviseletében kinnt lesz Perhiniák Márton grafikus és Adobe szakértő, aki a Xerox új táblamonitorán fogja bemutatni az új Adobe CS4-es szoftverek újdonságait.

 

q

q

q

q

Adobe Creative Suite 4 magyarországi hivatalos bemutató nap

A változatos előadásokat felvonultató szakmai konferenciának több mint 800 résztvevője volt.

Az előzetes várakozásoknak megfelelően hatalmas érdeklődés övezte a 2008. október 14-én a budapesti Vasúttörténeti Parkban megrendezett Adobe Creative Suite 4 (CS4) hivatalos magyarországi bemutató napot. A rendezvényen résztvevők színvonalas és tartalmas előadásokból ismerhették meg az CS4 újdonságait.

A rendezvény az IT szektor előadásaihoz képest egy formabontó produkcióval indult, amely egyesek számára meglepetést okozott, a rendezvény alatt azonban kiderült, hogy jól kapcsolódik a tematikához, és a Vasúttörténeti Park sem volt véletlen helyszínválasztás.

Az előadók között olyan ismert és népszerű szakembereket láthattunk viszont, mint az Adobe-tól érkező Mirko Ledic, és a hazai szakmát képviselő Perhiniák Márton, Tamási Ákos, valamint Veszprémi Gábor és Meichl Mátyás. Az Adobe szakértők a CS4 termékek új lehetőségeit és összefüggéseit mutatták be.

Mirko Ledic az Adobe délkelet európai regionális üzletfejlesztési vezetője többek között kiemelte azt, hogy az Adobe felgyorsult munkafolyamataival és kibővült munkalehetőségeivel a piac elvárásainak megfelelve dinamikusan bővíthető tartalmakat készíthetünk az Adobe szoftverekkel szinte bármilyen platformra bármilyen programmal.

A digitális képfeldolgozás új dimenzióit felvonultató Photoshop CS4 mellett az Illustrator az CS4, az InDesign CS4 a Dreamweaver CS4 és a Flash CS4 szoftverek is fontos szerepet kaptak az előadásokon.
A konferencia keretében bemutatkozott újdonságaival a Xerox és a Canon is, a rendezvényen az Epson és a Samsung is képviseltette magát.

Az előadások egytől-egyig teltház előtt folytak, ami jól mutatja a CS4 termékek iránt tanúsított hatalmas érdeklődést. Akik nem vettek részt személyesen a rendezvényen, az előadásokat figyelemmel kísérhették a szoftver.hu portálon keresztül is. Ezúton is köszönjük minden kedves Olvasónknak a rendezvényen való részvételt!

A szoftver.hu infoportál mellett a cs4info.hu portál továbbra is naprakész információkkal szolgál az Adobe CS4 termékekről.

Az előadások videóit megtekintheti szoftver.hu/videok oldalunkon.