Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kérem várjon...


Kevés olyan informatikai vállalkozás található a hazai szoftver piacon, amely olyan átfogó tevékenységet végezne, mint a szoftver.hu infoportált üzemeltető Trans-Europe Kft., amely a felgyorsult piaci viszonyokkal lépést tartani kívánó vállalkozások számára kínál korszerű megoldásokat.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról (Adobe Acrobat 9) egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról (Adobe Creative Suite 4) a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.

Az országos lefedettséget biztosító, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkező Trans-Europe Kft végfelhasználói között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények is szerepelnek.

A közel 10 éves múltra visszatekintő cég kereskedelmi tevékenysége mellett szervesen részt vesz szoftver-legalizációs kampányokban, szoftver-bemutatókat szervez és a hazai informatikai/digitális világ rendezvényein is rendszeresen szerepel előadóként és kiállítóként.

Oktatási tevékenysége is jelentős, a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő nyílt napokon, országosan elismert szakemberek vezetésével, kis csoportokban szervez ingyenes szoftver-szemináriumokat, amelyeknek a mo-dern gépparkkal felszerelt Trans-Europe Oktatási Centrum ad otthont.

A Trans-Europe Kft-ről és az általa forgalmazott szoftverekről bővebb információt a szoftver.hu portálon találhat, illetve felmerülő kérdéseire választ adnak a felkészült support- és sales-managerek.

A kreatív szoftvertermékeket bemutató információs portál, amely napi hírekkel, hírmorzsákkal, tippekkel és trükkökkel, technikai támogatással, kapcsolódó könyvekkel és sok egyéb mással várja az érdeklődőket.