logo
A kreatív szoftverek és hardverek szakértő disztribútora!

Adobe MAX - Creative Cloud újdonságok

A tegnapi nap során az Adobe, az Adobe MAX rendezvényen bejelentette a Creative Cloud közejövőben várható újdonságait.   Ez az Adobe legnagyobb bejelentése, a Creative Cloud 5 évvel ezelőtti megjelenése óta. Frissítették a különböző platformokon elérhető programokat - asztali alkalmazásokat, mobil alkalmazásokat és valamennyi szolgáltatásukat. 

Összesen 5 darab 1.0-ás verziójú alkalmazás jelenik meg a Creative Cloud különböző platformjain - Design, Videó és Fényképkészítés, egy új fényképkészítési szolgáltatás és 3 fényképeszeti ajánlat, továbbá jelentős frissítések az asztali gépeken és mobileszközökön elérhető valamennyi CC alkalmazásokhoz és a Creative Cloud Közösségi és Piactérhez. 

Új tervező alkalmazások:

Adobe XD, UX/UI tervező alkalmazás

Adobe Dimension, leegyszerűsíti a 3D készítést a grafikus tervezők számára

Adobe Spark, prémium funkciókkal lehetővé teszi a grafikák, weboldalak és videótörténetek létrehozását pillanatok alatt

Új videó alkalmazás:

Adobe Character Animator, élővé varázsolja a 2D-s alakzatokat.

Új fényképező alkalmazás:

Lightroom CC, új felhőalapú fényképész szolgáltatás.

Néhány példa az izgalmas Creative Cloud újdonságokról: újratervezett felhasználói élmény az ecsethasználat során Photoshopban, beleértve a teljesen új felületet az ecsetek rendszerezéséhez, kereséséhez és használatához. Új "ecsetsimító" funkció a Photoshopban, amely leegyszerűsíti a sima vonalak és görbék létrehozását. Az Illustratorhoz új tartalomfüggő Tulajdonság Ellenőrt / Property Inspectort adtak hozzá. Ez intelligensen megjeleníti a legfontosabb színekkel, fontokkal és egyéb dolgokkal kapcsolatos tulajdonságokat és beállításokat, megszüntetve ezzel több panel egyidejű megnyitását, ezáltal pedig gyorsabb használatot tesz lehetővé professzionális felhasználóknak, valamint könnyebb használatot új felhasználók számára. Az Illustrator indítási ideje 30%-al gyorsabb lett.