logo
A kreatív szoftverek és hardverek szakértő disztribútora!
AI alapú maszkolás érkezik a Photoshopba

A képek maszkolására a Photoshopban rengeteg technika létezik, melyek között egy tapasztalt felhasználó a kép tartalmának függvényében rutinosan tud választani. Eddig az automatikusa maszkoló módszerek mindig igényeltek utómunkát és finomításokat, és ha megnézzük az alábbi videót, ez egyelőre nincs másképpen ebben az esetben sem.DE az Adobe MAX japán rendezvényen bemutatott technológia egy új megközelítést tartalmaz - a ?Select subject? gombra kattintva a mesterséges intelligencia segítségével automatikusan meghatározza a képen a tárgyakat és elvégzi a maszkolásukat.

Bemutatóvideó a legújabb iMac Pró-ról

A tegnapi naptól kezdték el értékesíteni a legújabb iMac Prókat. Meg is jelentek az első videók a termék kipróbálásával kapcsolatban. Az Apple már több hónappal korábban bemutatta az új iMac Prót, amelyet a tegnapi naptól lehet megrendelni. Az eddigi legerősebb gépret készítették el, a specifikációk lenyűgözőek, és a Geekbench-eredmények is megerősítik ezt. Az alapváltozat 8 magos lesz (Xeon processzor), de lesz 10, és 18 magos változat is, illetve megemlítenek egy 14 magos változatot is, ami megpróbálná egyensúlyba hozni a teljesítményt és az árat.

Adobe MAX - Creative Cloud újdonságok

A tegnapi nap során az Adobe, az Adobe MAX rendezvényen bejelentette a Creative Cloud közejövőben várható újdonságait.   Ez az Adobe legnagyobb bejelentése, a Creative Cloud 5 évvel ezelőtti megjelenése óta. Frissítették a különböző platformokon elérhető programokat - asztali alkalmazásokat, mobil alkalmazásokat és valamennyi szolgáltatásukat. 

Mit kell tudnom az Adobe Creative Cloud Enterprise-ról?

Az Adobe Creative Cloud közel 6 éve váltotta fel elődjét, a Creative Suite-ot. A programcsomag előnyeiről és újdonságairól folyamatosan számolunk be itt és online webinarjainkon is. Az "Individual" (egyéni) és a "for Teams" (csoportos) konstrukciók mellett nemrég jelentették be az "Enterprise" (vállalati) verziót. Erről írunk most bővebben.

Megjelent a TeamViewer 13 béta verziója

Megjelent a népszerű távoli elérést/vezérlést biztosító TeamViewer program legújabb 13-as verziójának béta előzetese. Az előző verziókhoz hasonlóan, a program segítségével hozzáférhetünk a saját számítógépünkhöz az interneten keresztül, például elérhetjük az otthon felejtett fontos dokumentumokat.

A natív TeamViewer már Linuxon is elérhető

A pingvines operációs rendszer rajongóinak sem kell már nélkülözniük a TeamViewer képességet: a program 13-as verziója megjelent Linux-ra, és mostantól a TeamViewer Host for Linux PC egy önálló termék.