logo
A kreatív szoftverek és hardverek szakértő disztribútora!

Történetünk

Több, mint 25 éve az Önök szolgálatában! Kevés olyan informatikai vállalkozás található a hazai szoftverpiacon, amely olyan átfogó tevékenységet végezne, mint a szoftver.hu infoportált üzemeltető Trans-Europe Zrt., amely a felgyorsult piaci viszonyokkal lépést tartani kívánó vállalkozások számára kínál korszerű megoldásokat.

Legyen szó akár az irodai dokumentáció automatizálásáról és archiválásáról, egy portál elkészítéséről, kreatív- és marketing munkáról, kreatív eszközök beszerzéséről és annak grafikai hátteréről, a Trans-Europe Kft. szoftverkínálatában biztosan fellelhető a legkorszerűbb megoldás.
Országos lefedettséget biztosítunk, kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezünk, végfelhasználóink között a legnagyobb reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és közigazgatási intézmények, valamint multinacionális cégek is szerepelnek.
A szoftverek értékesítése mellett oktatást (Szoftversuli.hu), online kurzusokat (Oktatas.szoftver.hu) valamint technikai szaktanácsadást (Szoftverdoki.hu) is biztosítunk szolgáltatásként termékeinkhez. Cégünk látja el a disztribútorként képviselt szoftverházak hazai marketingtevékenységét is (sajtókapcsolatok, hirdetések, promóciók, rendezvények szervezése).
Cégünk több mint 25 éves múltra tekint vissza, melyben kereskedelmi tevékenységünk mellett szervesen részt veszünk szoftver-legalizációs kampányokban, szoftver bemutatók szervezésében és a hazai informatikai/digitális világ rendezvényein is rendszeresen jelentkezünk előadóként és kiállítóként.
Bármilyen kérdés, észrevétel esetén állunk szíves rendelkezésére!