logo
A kreatív szoftverek és hardverek szakértő disztribútora!
CinemART élménybeszámoló + hangulatvideó

Perhiniák Mártont, a világ egyik legnevesebb Adobe oktatóját, inkább Marton Perhiniak néven követik online kurzusainak nézői. Az Adobe programokkal anno, a szoftver.hu-nál megismerkedő Márton azóta rengeteg munkával és tanulással a világ 10 legjobb programoktatója közé került, Magyarországon mégis kevéssé ismert. 11 éves előadói munkája során már 186 országból követték online kurzusait, de magyarul még sosem tartott mesterkurzust. A szoftver.hu első CinemArt rendezvényén résztvevők magyar nyelven, 4 előadásban, mozivásznon követhették Márton Illustrator, InDesign, Photoshop oktatását.

Bemutatóvideó a legújabb iMac Pró-ról

A tegnapi naptól kezdték el értékesíteni a legújabb iMac Prókat. Meg is jelentek az első videók a termék kipróbálásával kapcsolatban. Az Apple már több hónappal korábban bemutatta az új iMac Prót, amelyet a tegnapi naptól lehet megrendelni. Az eddigi legerősebb gépret készítették el, a specifikációk lenyűgözőek, és a Geekbench-eredmények is megerősítik ezt. Az alapváltozat 8 magos lesz (Xeon processzor), de lesz 10, és 18 magos változat is, illetve megemlítenek egy 14 magos változatot is, ami megpróbálná egyensúlyba hozni a teljesítményt és az árat.

Adobe MAX - Creative Cloud újdonságok

A tegnapi nap során az Adobe, az Adobe MAX rendezvényen bejelentette a Creative Cloud közejövőben várható újdonságait.   Ez az Adobe legnagyobb bejelentése, a Creative Cloud 5 évvel ezelőtti megjelenése óta. Frissítették a különböző platformokon elérhető programokat - asztali alkalmazásokat, mobil alkalmazásokat és valamennyi szolgáltatásukat. 

Mit kell tudnom az Adobe Creative Cloud Enterprise-ról?

Az Adobe Creative Cloud közel 6 éve váltotta fel elődjét, a Creative Suite-ot. A programcsomag előnyeiről és újdonságairól folyamatosan számolunk be itt és online webinarjainkon is. Az "Individual" (egyéni) és a "for Teams" (csoportos) konstrukciók mellett nemrég jelentették be az "Enterprise" (vállalati) verziót. Erről írunk most bővebben.

Megjelent a TeamViewer 13 béta verziója

Megjelent a népszerű távoli elérést/vezérlést biztosító TeamViewer program legújabb 13-as verziójának béta előzetese. Az előző verziókhoz hasonlóan, a program segítségével hozzáférhetünk a saját számítógépünkhöz az interneten keresztül, például elérhetjük az otthon felejtett fontos dokumentumokat.

A natív TeamViewer már Linuxon is elérhető

A pingvines operációs rendszer rajongóinak sem kell már nélkülözniük a TeamViewer képességet: a program 13-as verziója megjelent Linux-ra, és mostantól a TeamViewer Host for Linux PC egy önálló termék.