logo
A kreatív szoftverek és hardverek szakértő disztribútora!

Megjelent a TeamViewer 13 béta verziója

Megjelent a népszerű távoli elérést/vezérlést biztosító TeamViewer program legújabb 13-as verziójának béta előzetese. Az előző verziókhoz hasonlóan, a program segítségével hozzáférhetünk a saját számítógépünkhöz az interneten keresztül, például elérhetjük az otthon felejtett fontos dokumentumokat.

Vagy pedig használhatjuk egy másik PC távoli eléréséhez, amelyikre a TeamViewer szintén fel van telepítve; tehát, ha például egy barátunknak technikai gondjai vannak, bejelentkezhetünk a rendszerébe, különböző tűzfalakon keresztül, és úgy oldhatjuk meg a problémáját, mintha közvetlenül a számítógépe előtt ülnénk. 

Milyen újdonságokat tartalmaz a TeamViewer 13?  

Az első és legfontosabb újdonság, hogy mostantól megoszthatjuk egy iOS eszköz képernyőjét, így segíthetünk egy távoli felhasználónak az okostelefonjával. 

Az új, intuitív fájlátviteli rendszer mostantól lehetővé teszi a fájlok másolását a gazdagép (host) és a távoli (remote) eszköz között. 

Ha olyan cégnél dolgozunk, amely a végfelhasználók támogatására specializálódott, egy esetet kioszthatunk a személyzet egy meghatározott tagjának, így ha az ügyfél a későbbiekben további segítséget kérne, ez szintén az adott dolgozóhoz lesz irányítva. 

Az üzleti felhasználók értékelni fogják az új kiegészítőket, mint például az automatikus vevőelégedettségi kérdőívet, az SOS gombot, amellyel az ügyfelek egyetlen kattintással új szakaszt (session) indíthatnak, a kiszolgálót egy új csatornához, valamint a csoport és eszközkezelési lehetőségeket. 

Ez egy lenyűgöző frissítés, annál is inkább mivel a program teljesen ingyenes marad személyes és nem kereskedelmi használat esetén. Az üzleti felhasználóknak, azonban licenszt kell vásárolniuk.

 

Forrás

Macworld.co.uk